Kituri de albire

Alfabetic

Visați la un zâmbet de vedetă? Popularitatea metodei de albire a dinților acasă crește din ce în ce mai mult, deoarece este un mod delicat de a albii dinții, fără nevoia de a face o vizită dentistului. Nu este deloc greu să vă albiți dinții acasă și noi vă putem garanta că vă veți bucura de un zâmbet strălucitor.

Cum să vă albiți dinții acasă

Albirea dinților acasă este foarte ușoară. Ajunge doar să aveți produse pentru albirea dinților. Acestea descompun pigmentarea de pe suprafața dinților și, prin acesta, albesc smalțul. Însă, dacă vreți un zâmbet nemaipomenit de alb, în cel mai scurt timp posibil, încercați batoanele pentru albire și seturile pentru albire.

Dacă vreți să vă albiți dinții într-un mod cât se poate de delicat, dați o șansă apei de gură albitoare sau încercați pasta de dinți cu efect de albire. Acestea au același efect ca batoanele sau seturile pentru albire și, de aceea, în curând, dinții dvs. vor străluci.

Pastă de dinți pentru albire

Scopul principal al pastei de dinți pentru albire este de a scăpa suprafața smalțului de petele pigmentare de la cafea, de la ceai și de la mâncare și de a reda dinților albul lor natural. Puteți să alegeți între paste de dinți cu sau fără fluorură. Cele fără fluorură conțin substanțe naturale, cum ar fi cărbunele activ, care sunt la fel de eficiente în a înlătura placa bacteriană precum fluorura.

Benzi pentru albirea dinților

Benzile pentru albirea dinților sunt o alternativă perfectă pentru cei care nu vor să folosească pastele de dinți cu efect de albire. Însă acestea se pot folosi și împreună. Aplicați benzile pe dinții curați, în fiecare zi, înainte de culcare, timp de 30 de minute, timp de două săptămâni. Nu trebuie să vă temeți că benzile ar fi greu de suportat – acestea se aplică ușor și nici nu alunecă de pe dinți.

Batoane pentru albirea dinților

Vă doriți un efect instantaneu sau vreți să albiți doar câțiva dinți? Încercați batonul pentru albire. Înainte de folosire, este necesar să vă spălați pe dinți, iar apoi ajunge doar să aplicați cu pensula, pe dinți, gelul pentru albire. Apoi, lăsați gelul să acționeze conform recomandării de pe ambalaj și clătiți gura cu apă.

Set pentru albirea dinților

Niciodată nu a fost mai ușor să aveți un zâmbet strălucitor, din confortul casei dvs.! Dacă nu aveți timp, dar totuși vă doriți un rezultat profesional și de lungă durată, dați-i o șansă setului pentru albirea dinților. Gelul pentru albire cu aplicator vă va dărui dinți albi și strălucitori, în timp ce dvs. dormiți.

Seturile conțin un aplicator modelator, care se va adapta oricărui dinte. Ajunge doar să umpleți aplicatorul cu gelul special și să vă duceți la culcare.

Albirea dinților în mod natural

Albirea delicată a dinților devine din ce în ce mai trendy. Dacă doriți să încercați și dvs. albirea dinților în mod natural, fără pic de chimicale, cel mai mare ajutor vor deveni, de exemplu, pasta de dinți neagră sau pudra naturală pentru albire.

Alegeți-vă cele mai bune produse pentru albirea dinților, de la brandurile renumite Swissdent, Opalescence sau Splat. Vreți să aflați și mai multe informații despre albirea dinților? Citiți articolul nostru Albirea dinților acasă!