Air WickTouch of Luxury Precious Silk & Oriental Orchids aroma difuzor cu rezervã

Air Wick Touch of Luxury Precious Silk & Oriental Orchids aroma difuzor cu rezervã
Air Wick Touch of Luxury Precious Silk & Oriental Orchids aroma difuzor cu rezervã
25 ml

Cod: ARW00164 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Air Wick Touch of Luxury Precious Silk & Oriental Orchids
Compoziție

Difuzorul de aromă Air Wick Touch of Luxury Precious Silk & Oriental Orchids este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul.

Caracteristici:

  • parfum floral
  • parfum proaspăt
  • aromă dulce

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse. Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În contact cu pielea poate determina o sensibilizare. Produsul poate fi utilizat doar de către adulți.
Întregul text

Compoziție

Categoria parfumurilor de interior
florale, dulci, fresh
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Despre brand Air Wick

Air Wick – fermecătoare parfumuri de interior, care creează în fiecare încăpere o atmosferă unică. Istoria parfumată a brandului Air Wick a început în 1943, când oferea, în Statele Unite, produse parfumate pentru casă. Datorită interesului în creștere, vânzarea parfumurilor Air Wick s-a extins în Canada, în Australia și în Europa. În prezent, produsele Air Wick sunt disponibile în peste 60 de țări.

Brandul Air Wick oferă fermecătoare lumânări parfumate, difuzori de aromă, spray-uri de cameră și alte odorizante de aer portabile. Oferta parfumurilor Air Wick este foarte diversificată. De la parfumuri florale și de fructe, până la cele gurmande sau citrice. Puteți alege un parfum care să vă poarte cu gândul la tropice sau, dimpotrivă, unul care să vă aducă un plus de confort acasă. Cu Air Wick puteți fi sigur de o casă frumos parfumată și atrăgătoare, o reflecție a personalității dvs.

Rating Air Wick Touch of Luxury Precious Silk & Oriental Orchids