Aēsop Skin Maroccan Neroli ser pentru ras

Aēsop Skin Maroccan Neroli ser pentru ras
Aēsop Skin Maroccan Neroli ser pentru ras
100 ml

Cod: AES0041 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Aēsop Skin Maroccan Neroli
Caracteristici

Produsul de bărbierit Aēsop Skin Maroccan Neroli facilitează rasul fără probleme.

Caracteristici:

  • bărbierit neted, prin metoda tradițională
  • ajută la obținerea unui bărbierit neted și precis
  • facilitează alunecarea aparatului pe piele
  • împrospătează plăcut
  • regenerează și revitalizează tenul

Cum se utilizează:
Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. După bărbierit, se spală bine.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Aēsop

Cosmeticele australiene Aēsop oferă o îngrijire de primă clasă, pentru față, păr și piele. Brandul Aēsop a fost înființat în Melbourne în 1987 și oferă ingrediente de cea mai bună calitate, pe bază de plante, cu accent pe detalii și pe plăcerea senzorială.

Produsele cosmetice Aēsop sunt bogate, mai ales, în antioxidanți naturali, care luptă eficient împotriva efectelor nedorite ale radicalilor liberi. Radicalii liberi contribuie la îmbătrânirea prematură a pielii și la aspectul nesănătos al acesteia. Aplicarea locală a antioxidanților, direct pe față, pe piele și pe păr, contribuie la repararea și la protejarea celulelor de la suprafață. Rezultatul este un aspect sănătos și tineresc.

Toate produsele cosmetice Aēsop sunt testate în laborator și prezintă siguranță și eficiență dovedite. Îngrijește-ți frumusețea cu cosmeticele australiene Aēsop - sunt unice și mai ales eficiente!

Rating Aēsop Skin Maroccan Neroli