Treci la conținutul principal
Acqua dell' Elba Essenza Eau de Parfum pentru bărbați
Acqua dell' Elba Essenza Eau de Parfum pentru bărbați
Acqua dell' Elba Essenza Eau de Parfum pentru bărbați
Note varf
lamaie, bergamota, grapefruit, trandafir de stanca, salvie
Note inima
iasomie, violeta, geranium, paprika
Note baza
fructe de padure, alge marine, cedru, mastic, stejar
Grupe de parfumuricitrice, aromatice, acvatice, lemnoase

Fiecare suflet îndrăzneț merită să își descopere adevărata esență. Exprimând întruchiparea autenticității și a forței, apa de parfum pentru bărbați Acqua dell' Elba Essenza este o capodoperă olfactivă concepută pentru cei care se bucură de depășirea limitelor, de descoperirea pasiunilor neîmblânzite și de pătrunderea adâncă în tărâmurile neexplorate ale frumuseții.

  • parfum lemnos, acvatic, aromatic
  • pentru bărbatul cu spirit puternic
  • ideal pentru zilele calde

Compoziția parfumului
În prim-plan, o simfonie vibrantă de note de vârf face din deschiderea parfumului bărbătesc Acqua dell' Elba Essenza: farmecul picant al lămâii coapte de soare, căldura radiantă a bergamotei și suculența ispititoare a grepfrutului se întrepătrund cu briza cistusului de mare, și cu îmbrățișarea liniștitoare a salviei. 

Pe măsură ce călătoria spre auto descoperire se adâncește, notele florale cuceresc: iasomia parfumată, violeta enigmatică și catifelată, geraniumul cu o senzualitate masculină. Notele aprind în suflet o pasiune care stârnește o dorință de explorare susținută de căldura subtilă a piperului. Caracterul adevărat al parfumului stă în notele sale de bază: un amestec hipnotizant de minuni naturale. Aroma algelor marine vă transportă pe țărmuri înviorătoare, iar amestecul lemnos de stejar, cedru, lentisk și arbutus vă învăluie în îmbrățișarea primordială a măreției pământului.

Acqua dell' ElbaEssenza Eau de Parfum pentru bărbați

1×
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ACE00426