Abercrombie & Fitch 8 eau de parfum pentru femei

2×
Abercrombie & Fitch 8 eau de parfum pentru femei 50 ml
Abercrombie & Fitch 8 eau de parfum pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: ABE0002 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Descriere parfum Abercrombie & Fitch 8
Compoziție

Abercrombie & Fitch No. 8 este un parfum incantator, fructat-floral, a carui racoare poate revigora, dar in acelasi timp a carui caldura poate mangaia. Este partenerul ideal, de care te poti bucura intreg anul.

Parfumul se deschide cu arome delicioase de fructe. Tonurile distinctive de mandarina si grapefruit, reamintesc perfect de zilele de vara. Cu diminuarea aromelor initiale, treptat devin mai pronuntate accentele florale. Esentele captivante de crini, sunt completate de tonurile delicate de frezie, violeta si Amaryllis. Notele centrale sunt bogate in tonuri suculente de pepene. Rezultatul final este completat de tonurile de baza compuse din vanilie, mosc si chihlimbar.

No. 8 este un parfum clasic feminin. Este extrem de delicios si plin de voiosie, datorita incarcaturii sale de fructe. In acelasi timp, incredibil de delicat, datorita tonurilor florale. Caldura feminina a acestui parfum este adusa de un strop de chihlimbar. Rezultatul este un parfum energic si revigorant. Dar cu toate acestea, completeaza impresia feminitatii magnifice si irezistibile. Actioneaza extrem de natural, dar de asemenea contine o atingere de provocativitate.

Parfumul No. 8 este apreciat de toate femeile ce vor sa-ti accentueze stilul prin intermediul unui parfum, ce semnifica feminitatea clasica. Aceste femei sunt delicate si fragile, dar in acelasi timp plin de energie. Vor sa fie casual, dar si provocatoare intr-un mod subtil.

Este atat un parfum de zi, cat si de seara. Evoca intr-un mod perfect, un sentiment placut de bunastare, la serviciu sau la cumparaturi. Dar in aceeasi masura, No. 8 sub nicio forma nu te va dezamagi la o pertrecere sau la o intalnire romantica.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
pepene galben, crin, frezie, violeta, Amaryllis
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, mosc, vanilie, vetiver
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Abercrombie & Fitch

p>Parfumurile Abercrombie & Fitch |Abercrombie & Fitch este un brand care are o poveste cu adevărat lungă. Creatorul de modă a apărut încă din anul 1982, iar acum a devenit o adevărată celebritate. Chiar dacă se axează în principal pe moda pentru tineret, care preferă un stil lejer şi sportiv, oferă de fapt mult mai mult.
Parfumurile Abercrombie & Fitch nu sunt atât de cunoscute ca alte mărci, dar cu atât mai mult vă vor surprinde prin compoziţia acestora, destinată celor care sunt tineri, fie fizic fie în spirit.
Abercrombie & Fitch sunt deosebite prin faptul că nu îşi dezvăluie esenţa imediat după aplicare. Trebuie să daţi timp parfumului să se dezvăluie, iar abia după aceea îi veţi putea savura magia.

Rating Abercrombie & Fitch 82