Treci la conținutul principal

Yves Rocher

Yves Rocher

Răsfățați-vă cu produsele cosmetice Yves Rocher pe bază de plante, blânde cu pielea dvs. și cu mediul înconjurător. Ingredientele derivate din plante joacă un rol major în compoziția sa, având literalmente un efect benefic asupra pielii, iar ambalajul din plastic și sticlă este 100% reciclabil.  

 

Povestea brandului a început în micul sat La Gacilly din Bretania, Franța, unde s-a născut, în anul 1930, fondatorul său, Yves Rocher. Curiozitatea sa, dragostea pentru natură și fascinația pentru puterile vindecătoare ale plantelor l-au determinat să creeze prima cremă realizată din rădăcini de orz de primăvară. A fost ridiculizat de farmaciști și experți, care la acea vreme favorizau compoziția chimică a produselor. Cu toate acestea, Yves Rocher nu s-a dat bătut și, datorită sârguinței și perseverenței sale, în scurt timp a captivat nu numai gospodăriile din cartierul său, ci a devenit cunoscut în toată Franța.  

Convingeți-vă singuri de efectele faimoaselor produse cosmetice de origine franceză. De exemplu, încercați crema cu efect de întinerire Yves Rocher Elixir Jeunesse, crema hidratantă pentru ten din gama Yves Rocher Hydra Végétal sau orice șampon Yves Rocher. Parfumurile sunt și ele demne de luat în considerare – de exemplu, apa de parfum Yves Rocher So Elixir Purple sau Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel.

întregul text ascundeți textul