Woodwick Trilogy Warm Woods

lumânare parfumată 275 g cu fitil din lemn

Woodwick Trilogy Warm Woods lumânare parfumată  275 g cu fitil din lemn
Woodwick Trilogy Warm Woods lumânare parfumată  275 g cu fitil din lemn
Woodwick Trilogy Warm Woods lumânare parfumată  275 g cu fitil din lemn
275 g
109RON

Cod: WDW00137 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Fireside + Redwood + Sandalwood Clove

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.03.2019
Ridicare personală
joi 28.03.2019
Woodwick Trilogy Warm Woods
275 g | 109RON

Descriere parfum Woodwick Trilogy Warm Woods

Lumânarea parfumată Woodwick Trilogy Warm Woodsumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • parfum lemnos
  • parfum cald
  • parfum de toamnă
  • parfum de iarnă

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Compozitie
cherestea, cuisoare, lemn de santal
Caracterul parfumurilor pentru casă
lemnoase

Despre brand Woodwick

Cu lumânările de lux parfumate Woodwick, casa pare mai primitoare și atmosfera mai caldă și mai plină de bună dispoziție. Fitilul unic din lemn trosnește la fel ca buștenii în sobă și te transportă în lumea magică a unei cabane înzăpezite din munți. Răsfață-ți simțurile și imaginația, cu intensitatea acestei experiențe unice.

Fiecare lumânare Woodwick cu fitil din lemn ascunde câteva esențe parfumate asortate cu grijă. Notele individuale se combină într-o bogată simfonie de arome, care parfumează minunat întreaga încăpere. Parafina de calitate este îmbogățită cu ceară de soia biodegradabilă, care prelungește durata de ardere a lumânării.

Aromele originale, trosnitul caracteristic și designul sofisticat al lumânărilor încântă iubitorii accesoriilor de interior încă din anul 2006. Aspectul estetic este sporit de capacul din lemn, care se poate folosi și ca suport, precum și de formele naturale ale paharelor din sticlă suflată manual. Lumânările Woodwick înnobilează orice interior și oferă celor ce le privesc multe momente de excepție.

Rating Woodwick Trilogy Warm Woods

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!