Wella Professionals Eimi Thermal Image spray pentru modelarea termica a parului

68×
Wella Professionals Eimi Thermal Image spray pentru modelarea termica a parului
Wella Professionals Eimi Thermal Image spray pentru modelarea termica a parului
Promoție
Economisiți
65RON

Economisiți 63%
150 ml
24RON

16,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: WLL2254 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Wella Professionals Eimi Thermal Image
Caracteristici

Îndreptarea sau ondularea părului poate duce la perturbarea semnificativă a structurii sale. Sprayul bifazic cu protecție termică, Wella Professionals Eimi Thermal Image formează o peliculă protectoare pe suprafața părului, prevenind degradarea sa ca urmare a coafării cu echipamente cu aport termic.

Faza 1 oferă părului nutriție și-i asigură protecția termică, până la 220°C. Faza 2 netezește părul, pentru un aspect strălucitor. La final, părul este neted, frumos și cu o fixare ușoară.

Caracteristici:

  • protejează părul în timpul tratamentului termic, până la 220°C
  • oferă părului hidratare și nutriție
  • netezește cuticula părului
  • combate degradarea și ruperea părului
  • conferă părului strălucire și finețe
  • fixare lejeră - nivel 2

Aplicare:
Agitați bine și pulverizați uniform pe păr, de la o distanță moderată, înainte de tratamentul termic. Apoi modelați părul după dorință.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Efect
Protecție termică

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.

Rating Wella Professionals Eimi Thermal Image68