Wella Professionals Eimi Thermal Imagespray pentru modelarea termica a parului

24×
Wella Professionals Eimi Thermal Image spray pentru modelarea termica a parului
Wella Professionals Eimi Thermal Image spray pentru modelarea termica a parului
65RON

Economisiți 52%
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: WLL2254 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.02.2020
Ridicare personală
luni 24.02.2020
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Wella Professionals Eimi Thermal Image
Caracteristici

Spray-ul Wella Professionals Eimi Thermal Image pentru tratamentul termic al părului este indispensabil, dacă-ți coafezi părul la cald. Indiferent că folosești foehnul, placa sau ondulatorul, toate perturbă semnificativ structura părului, care nu este protejat.

Substanțele active asigură protecția necesară a părului, îl hidratează și îl hrănesc. După modelarea la cald, părul astfel tratat este neted și foarte moale.

Spray-ul Wella Professionals Eimi Thermal Image pentru tratamentul termic al părului formează o peliculă protectoare care previne deteriorarea părului până la 220 °C.

Efecte:

  • protecție ridicată împotriva temperaturilor de până la 220 °C
  • netezește fibra părului
  • fixare lejeră nr. 2

Mod de aplicare:
Pulverizează-l pe părul uscat, înainte de tratamentul termic.

Caracteristici

Consistență
spray
Efect
Protecție termică

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.

Rating Wella Professionals Eimi Thermal Image