Vita Liberata Phenomenal lotiune autobronzanta

4×
Vita Liberata Phenomenal lotiune autobronzanta
Vita Liberata Phenomenal lotiune autobronzanta
culoare Dark 150 ml
179RON

119RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VTL0284 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 04.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 04.03.2021

Descrierea produsului Vita Liberata Phenomenal
Caracteristici

Loțiunea autobronzantă de lux Vita Liberata Phenomenal conferă pielii un aspect bronzat, timp de 3 săptămâni. Obțineți astfel un bronz sănătos și durabil, fără a expune pielea la radiațiile nocive ale soarelui.

Caracteristici:

  • conferă pielii aspectul unui bronz natural
  • rezistă 2–3 săptămâni
  • are o textură lejeră, se absoarbe bine și nu lasă pete

Mod de aplicare:
Loțiunea se aplică uniform pe piele și se lasă să se absoarbă absorbția. Se lasă să acționeze 3–24 ore și, după duș, se reaplică produsul. Pentru un efect de 2-3 săptămâni, aplicați consecutiv de 2–3 ori (1x după fiecare duș).

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Vita Liberata

Pasiunea pentru un bronz sănătos - încercați fenomenul numit auto-bronzare. Vita Liberata combină produsele cosmetice de îngrijire cu auto-bronzarea, deoarece țelul brandului este o piele care arată și se simte frumoasă. Oferiți-vă și dvs., cu produsele Vita Liberata, un bronz cu aspect total natural, în plus cu tehnologia unică inodoră Odor Remove™, în confortul de acasă.

Formula produselor se bazează pe extracte organice naturale și certificate. Brandul de cosmetice auto-bronzante Vita Liberata este primul care a lansat produse complet non-toxice din această categorie, combinând inovația cu o abordare etică față de natură. Datorită acestui concept, brandul a câștigat fidelitatea celebrităților din întreaga lume - cum ar fi Gwyneth Paltrow, Rita Ora sau Ellie Goulding.

Crema sau spuma nuanțatoare auto-bronzantă Vita Liberata Fabulous oferă pielii dvs. nu numai un aspect bronzat sănătos, ci și o textură catifelată și o hidratare de lungă durată. Un bronz perfect vă asigură și sprayul auto-bronzat Vita Liberata, datorită căruia picioarele dvs. vor arăta, la balurile de iarnă, ca și cum tocmai v-ați fi întors din vacanța de vară. Iar produsele inovatoare Vita Liberata Phenomenal, cu uscare rapidă, conferă pielii un bronz frumos, care se menține chiar și 3 săptămâni!

Rating Vita Liberata Phenomenal4