Treci la conținutul principal

Viktor & Rolf

Viktor & Rolf

De mulți ani, estompează limitele dintre modă și artă. Sub numele brandului Viktor & Rolf, Viktor Horsting și Rolf Snoeren au câștigat renumele și respectul mondial în domeniul modei de lux, pentru abordarea lor neconvențională. Și, cum de la creațiile de modă la crearea parfumurilor nu e decât un pas, în scurt timp Viktor & Rolf și-au construit un nume puternic și printre parfumuri. De fapt, au cucerit lumea din prima clipă, cu explozia de flori sub forma parfumului pentru femei Viktor & Rolf Flowerbomb.

Creațiile lor de modă nu sunt niciodată lipsite de contraste, de eleganță suprarealistă și de frumusețe opulentă. Combină elemente aparent incompatibile și nu se tem nici de provocările din zona haute couture. În cazul creațiilor parfumate, acest duo de artiști se consideră mai degrabă povestitori, percepând parfumurile ca pe un mediu puternic. Văd în ele o șansă unică de a depăși abisul dintre arta prezentată pe defileul de modă și manifestările sale în realitatea vieții de zi cu zi.

Succesul lor în acest domeniu a fost urmat de creații best-seller, cum ar fi parfumul pentru bărbați Viktor & Rolf Spicebomb sau absolut irezistibila apă de parfum Viktor & Rolf Bonbon.

întregul text ascundeți textul