Vichy Liftactiv Fresh Shottratament intensiv antioxidant, împotriva semnelor de oboseală a pielii

1×
Vichy Liftactiv Fresh Shot tratament intensiv antioxidant, împotriva semnelor de oboseală a pielii
Vichy Liftactiv Fresh Shot tratament intensiv antioxidant, împotriva semnelor de oboseală a pielii
10 ml
138RON

Cod: VCH3286 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 15.04.2020

Descrierea produsului Vichy Liftactiv Fresh Shot
Caracteristici

Serul facial Vichy Liftactiv Fresh Shot este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Caracteristici:

  • elimină semnele de oboseală
  • ajută la înlăturarea semnelor de îmbătrânire a pielii
  • redă pielii prospețimea și frumusețea tinerească

Ingrediente:

  • nu conține parfum

Cum se utilizează:
Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminare

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Liftactiv Fresh Shot