VichyCapital Soleil cremă colorantă împotriva petelor pigmentare 3 în 1 SPF 50+

Vichy Capital Soleil cremă colorantă împotriva petelor pigmentare 3 în 1 SPF 50+
Vichy Capital Soleil cremă colorantă împotriva petelor pigmentare 3 în 1 SPF 50+
50 ml
94RON

188,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VCH3159 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Vichy Capital Soleil
Caracteristici

Protejați-vă pielea eficient cu Vichy Capital Soleil Anti Dark Spot SPF 50! Crema protejează pielea, cu ajutorul factorului SPF 50, împotriva razelor UV dăunătoare și combate apariția petelor de pigmentare, uniformizând nuanța tenului. Formula non – grasă se absoarbe rapid în piele și oferă o hidratare intensă.

Caracteristici:

 • protejează împotirva razelor UV
 • combate apariția petelor de pigmentare
 • uniformizează nuanța tenului
 • efect antioxidant, protejează împotriva radicalilor liberi
 • textură non – grasă, se absoarbe rapid în piele
 • hidratează
 • hipoalergenic

Ingrediente:

 • PhE - Resorcinol - previne formarea de pete pigmentare
 • SPF 50 – protejează împotriva razelor UV
 • vitamina E - antioxidant care întinerește pielea
 • glicerina - hidratează intens pielea

Aplicare:
Aplicați crema într-o cantitate suficientă pe pielea curată, chiar înainte de expunerea la soare și reaplicați după contactul cu apa, transpirație excesivă sau ștergerea cu prosopul.

Compoziție completă

TITANDIOXID, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLYL METICON, CHINESISCHE ZIMTRINDE-EXTRAKT, PHENYLETHYL RESORCINOL, POTERIUM OFFICINALE-WURZEL-EXTRAKT, ECAMSUL, DL-ALPHA-TOCOPHEROL, INGWER-EXTRAKT, HOMOSALAT, SALICYLSÄURE-2-ETHYLHEXYLESTER, ALKYL BENZOAT (C12-15), 2,4-BIS[4-(2-ETHYLHEXYLOXY)-2-HYDROXYPHENYL]-6-(4-METHOXYPHENYL)-1,3,5-TRIAZIN, DROMETRIZOL TRISILOXAN, AVOBENZON, OCTOCRILEN Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)
Efect
anti-age, împotriva petelor pigmentare
Substanțe active
vitamina E

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Capital Soleil