Vichy Dermablend

Pudră transparentă de fixare

15×
Vichy Dermablend Pudră transparentă de fixare
Vichy Dermablend Pudră transparentă de fixare
28 g
84RON

Cod: VCH0272 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 22.08.2019
Ridicare personală
joi 22.08.2019
Vichy Dermablend
28 g | 84RON

Descrierea produsului Vichy Dermablend

Pudra Vichy Dermablend Dermablend fixează perfect fondul de ten și conferă tenului un look catifelat

Caracteristici:

  • fixare de durată a fondului de ten
  • conferă tenului un aspect mat perfect

Cum se utilizează:
Cu pămătuful de pudră, se aplică un strat subțire pe toată fața și pe gât, după aplicarea cremei de zi.

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.