Vichy DermablendPudră transparentă de fixare

18×
Vichy Dermablend Pudră transparentă de fixare
Vichy Dermablend Pudră transparentă de fixare
28 g
95RON

Cod: VCH0272 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.07.2020
Ridicare personală
marți 07.07.2020

Descrierea produsului Vichy Dermablend

Pudra transparentă de fixare Vichy Dermablend este un produs pe care vă puteți baza în cele mai diverse situații. Fixează perfect fondul de ten, îi prelungește rezistența și îl matifiază, fără a-l usca. Și asta pe o durată incredibilă, de 16 ore. Este suficient să-l aplicați dimineața pe față, pentru a ține luciul la distanță întreaga zi.

Caracteristici:

  • oferă tenului un finisaj fin, natural și catifelat, fără urmă de luciu
  • fixează fondul de ten și prelungește rezistența acestuia până la 16 ore
  • matifiază tenul natural, fără a-l usca
  • formează pe față o peliculă protectoare, care rezistă și în condiții extreme
  • este transparentă - nu influențează nuanța fondului de ten

Ingrediente:

  • talc mineral natural sau mastic - are o capacitate de absorbție excelentă și înglobează sebumul în exces
  • testată sub control dermatologic
  • non-comedogenică
  • fără parfum

Aplicare:
Aplicați pudra cu ajutorul aplicatorului sau al unei pensule. După 2 minute, înlăturați delicat excesul de pudră. Continuați machiajul ca de obicei (blush, rimel...).

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Dermablend