Trussardi Donna Eau de Parfum pentru femei

41×
Trussardi Donna Eau de Parfum pentru femei
Trussardi Donna Eau de Parfum pentru femei
100 ml
202RON

Cod: TRU0433 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Trussardi Donna
Compoziție

Puneți-vă frumusețea în valoare, cu un parfum plin de eleganță, de senzualitate și de încredere de sine. Apa de parfum pentru femei Trussardi Donna vă învăluie într-un voal delicat de flori și de lemn prețios, datorită căruia vă simțiți grațioasă și sigură pe sine, în orice situație.

  • un parfum floral oriental fresh, ideal pentru vreme rece
  • o compoziție parfumată plină de eleganță și de farmec
  • o aromă seducătoare, cu care bărbații vă vor cădea la picioare

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri de fructe și de yuzu, pline de prospețime și de vitalitate. Inima florală emană eleganță și stil, cu note de iasomie delicată, delicioase flori de portocal și nuferi captivanți. Acordurile de santal mătăsos, de paciuli exotic, de cedru cald și de vanilie învăluitoare vă vor răsfăța până la final și vă vor oferi bucurie pentru mult timp.

Povestea parfumului
Apa de parfum pentru femei Trussardi Donna a fost lansată în anul 2011, pentru a marca aniversarea a 100 de ani a brandului. Flaconul are un design minimalist, care corespunde pe deplin caracterului pur, elegant și feminin al parfumului. Capacul metalic auriu dă impresia unei coroane nobile. Fiți regină în orice moment.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
yuzu, tonuri de fructe
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lotus, flori de portocal, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cedru, vanilie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Trussardi

Trussardi reprezintă esența stilului de viață italian. A luat ființă în anul 1911 la Bergamo și, inițial, s-a concentrat asupra producției de mănuși de lux. În deceniul care a urmat, a devenit una dintre casele de modă cele mai de succes. În anii ‘60, Nicola Trussardi a ridicat produsele din piele la un nou nivel, datorită artei prelucrării materialelor de calitate, croielii sofisticate și noilor cercetări în domeniul articolelor de pielărie. La scurt timp, brandul a adăugat și alte accesorii: colecțiile de modă pentru bărbați și femei și interioarele de lux ale automobilelor Alfa Romeo.

Tradiția brandului, cultura italiană și noile tendințe se transpun artistic și în parfumurile Trussardi. Fiecare parfum Trussardi reflectă aspecte rafinate ale stilului de viață italian. Încearcă, de exemplu, parfumul pentru femei Trussardi My Name sau emblematicul parfum pentru bărbați Trussardi My Land. Încearcă și tu aceste esențe ale eleganței, ale calității și ale prestigiului italian.

Rating Trussardi Donna41