Treci la conținutul principal

TRESemmé

Despre brandul TRESemmé

O coafură frumoasă vă umple ziua de încredere și de bună dispoziție. O știe și brandul TRESemmé, a cărui misiune este de a crea produse de îngrijire a părului la fel de performante ca cele din saloanele de coafură, dar mult mai accesibile. Pentru că fiecare femeie merită să se simtă fermecătoare.

Cosmeticele pentru păr TRESemmé au apărut pe piață în anul 1948. Fondatoarea brandului, Edna L. Emme, de profesie coafeză, știa cât de important este părul frumos pentru încrederea în sine a unei femei. Pe vremea aceea, produsele de calitate erau disponibile doar în saloane, dar ea a venit cu ideea de a oferi produse de îngrijire profesională a părului și la domiciliu. Astfel a intrat această doamnă întreprinzătoare, inteligentă și frumoasă, în istoria mondială a coafurii.

Denumirea TRESemmé este un joc de cuvinte - face referire la numele fondatoarei, amintind, în același timp, de expresia franceză „très-aimé“ (foarte iubit). Și dvs. vă veți îndrăgosti, cu siguranță, de produsele TRESemmé. Spray-ul TRESemmé Heat Defence protejează părul împotriva degradării în timpul uscării sau al îndreptării, iar masca de păr TRESemmé Biotin + Repair 7 reface imediat structura și frumusețea părului. Gama TRESemmé Keratin Smooth conferă părului strălucire și flexibilitate și elimină electrizarea.

Aveți încredere în produsele pentru păr de la TRESemmé, datorită cărora puteți savura senzația unui păr proaspăt coafat la cel mai bun salon de styling.

întregul text ascundeți textul