Tom Ford Neroli Portofinoeau de parfum unisex

1×
Tom Ford Neroli Portofino eau de parfum unisex
Tom Ford Neroli Portofino eau de parfum unisex
30 ml

Cod: TOF0304 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descriere parfum Tom Ford Neroli Portofino
Compoziție

Închideți ochii și lăsați-vă transportat până la riviera italiană. Apa de parfum unisex Tom Ford Neroli Portofino dezvăluie aroma unei brize răcoroase, a apei cristaline și a plantelor de litoral de pe de pe coasta însoritei Italii. Compoziția sa parfumată, plină de citrice proaspete, cu tonuri florale și ambră, luminează fiecare zi, indiferent dacă sunteți în vacanță la mare sau în mijlocul unei săptămâni aglomerate.

  • un parfum unisex, pentru bărbați și femei
  • inspirat de riviera italiană
  • ideal în special primăvara și vara

Compoziția parfumului
La început, simțiți tonuri de bergamotă și de mandarină, urmate la scurt timp de amețitoarele flori de portocal african. Persistența maximă aparține senzualei ambre, care formează baza.

Povestea parfumului
Tom Ford Neroli Portofino poartă numele unui pitoresc oraș de pe Riviera Italiei. Ingenioasa creație a parfumierului Rodrigo Flores-Roux surprinde atmosfera acestui fermecător colț de litoral. Parfumul a fost lansat în 2011. Flaconul său turcoaz evocă apa pură și cristalină a mării.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamota, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
floare de portocal african
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Tom Ford

Tom Ford - Cu nesfarsita rezerva de creativitate a schimbat imaginea brandului Gucci. In cadrul acestei companii a lucrat ca si Creative Director din 1994, creand o colectie ce emana dorinta si senzualitate, adresandu-se femeilor din orice colt al lumii. In 2000 isi lanseaza linia de parfumuri, ce intelege pe deplin femeia oferindu-i exact ceea ce vrea cu adevarat : ''Creatiile lui ofera femeilor incredere in sine si senzualitate'', spune actrita Mischa Barton intr-un interviu acordat revistei People. Incercati creatiile Tom Ford, o adevarata emblema in lumea modei.

Rating Tom Ford Neroli Portofino