Treci la conținutul principal

Talika

Despre marca Talika

Expert în îngrijirea genelor și a zonei ochilor, încă din anul 1948 – aceasta este cosmetica franceză Talika. Portofoliul brandului conține produse pentru îngrijirea zonei ochilor, precum și tratamente pentru ten și corp; în plus, datorită combinației dintre tehnologie, știință și spirit inovator, oferă și produse pentru tratamentul feței și al corpului, folosind terapia cu lumină.

 

Înființarea societății Talika este indisolubil legată de povestea tinerei Danielle Roches, o asistentă medicală din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care a rezolvat lipsa medicamentelor din spitalele pariziene în stil propriu. A creat o cremă cu extracte de plante pentru vindecarea arsurilor oculare și, totodată, a observat că acest balsam botanic stimulează considerabil creșterea genelor și a sprâncenelor. Și astfel, în anul 1948, a lansat pe piață crema emblematică pentru creșterea genelor, Talika The Eyelash Growth Cream.

Produsele companiei Talika sunt o combinație de biotehnologie, Ayurveda, medicină pe bază de plante precum și cele mai recente descoperiri NASA, pentru a oferi clienților eficiență și calitate. Produsele Talika sunt inspirate de mecanismele biologice naturale și respectă echilibrul fiziologic, indispensabil unui ten sănătos. Produsele au în compoziție concentrații mari de substanțe naturale, care susțin funcțiile celulare originale. Fiecare produs este, în sine, o mică revoluție.

Descoperiți secretul farmecului franțuzesc, cu acest tratament pentru îngrijirea și întărirea genelor scurte, fragile și rare, precum și pentru tratarea edemelor, a ridurilor și a cearcănelor. Încercați serul pentru gene, Talika Lipocils Eyelashes, un tratament legendar care stimulează creșterea genelor, sau serul pentru sprâncene dese și frumoase, Talika Liposourcils Expert. Masca pentru ochi, Talika Eye Therapy Patch, asigură zonei ochilor dvs. netezire și înviorare instantanee. Alăturați-vă și dvs. milioanelor de clienți mulțumiți și răsfățați-vă cu tratamentele care fac diferența.  

întregul text ascundeți textul