Sylveco Dental Care pastă de dinți naturală fara flor

Sylveco Dental Care pastă de dinți naturală fara flor
Sylveco Dental Care pastă de dinți naturală fara flor
aroma Herbal 100 ml

Cod: SLV0059 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Sylveco Dental Care

Pasta de dinți Sylveco Dental Care nu conține fluor și întărește dinții în mod natural. Este adecvată mai ales în cazul sensibilității dinților și gingiilor.

Caracteristici:

  • protejează împotriva cariilor dentare
  • curăță dinții

Ingrediente:

  • nu conține fluor

Cum se utilizează:
Se utilizează cel puțin de 2 x pe zi.

Despre brand Sylveco

Produsele brandului polonez de cosmetice specializate Sylveco sunt dedicate pielii sensibile și predispuse la alergii. Preparatele au drept componentă de bază extractul din scoarță de mesteacăn, care conține betulină și acid betulinic. Aceste ingrediente active sunt extrem de eficiente și foarte neagresive.

Brandul Sylveco acordă o mare importanță protejării naturii și utilizează din belșug ingrediente naturale, în preparatele sale. Se străduie să restabilească echilibrul, tinerețea și frumusețea naturală a pielii, cu ajutorul ingredientelor naturale atent selectate.

Compania Sylveco a fost fondată în 1992 de către Stanislaw Piel. Pe baza unei tehnologii inovatoare și având ca principal ingredient activ scoarța de mesteacăn, a creat o serie de produse cosmetice de înaltă calitate, la un preț accesibil. Încercați puterea naturală a scoarței de mesteacăn!

Rating Sylveco Dental Care