Treci la conținutul principal

STMNT

Despre brandul STMNT

Produse create de pionierii bărbieritului modern, care sfidează regulile tradiționale ale styling-ului. Faceți cunoștință cu brandul american STMNT Grooming Goods. Acesta oferă produse pentru îngrijirea profesională a bărbii și a părului, combinând calitatea supremă și tradiția cu stilul neconvențional.

 

Povestea brandului STMNT începe în anul 2020, acesta fiind fondat de bărbierii și inovatorii creativi Julius Arriola, Sofie Pok și Miguel Gutierrez. Prin folosirea experienței acumulate în saloane și în frizeriile din întreaga lume, aceștia s-au unit pentru a crea o gamă complet nouă de produse pentru styling și îngrijirea părului. Toate aceste produse reprezintă o declarație clară, plină de inspirație, de pasiune și de know-how – un statement. Din acest cuvânt provine și numele întregului brand, STMNT.

STMNT reprezintă un brand modern și dinamic, care are o viziune și un sens clar. Creatorii brandului vor să înfrunte limitele, ideea principală fiind ca oamenii să nu facă lucrurile la fel, ci altfel și mai bine. Din acest motiv, produsele acestui brand se bazează pe compoziții unice, aducând rezultate perfecte. Încercați, de exemplu, uleiul pentru barbă STMNT, șamponul STMNT sau multe alte produse pentru îngrijire. Vă garantăm că barba și părul dvs. vor arăta impecabil și vor fi pregătite pentru pasul următor al rutinei de styling – pasta matifiantă STMNT, argila uscată STMNT sau, poate, pomada STMNT.

întregul text ascundeți textul