St. MorizSelf Tanning manusi de aplicare

13×
St. Moriz Self Tanning manusi de aplicare
St. Moriz Self Tanning manusi de aplicare
29RON

29,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: TMO1880 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere St. Moriz Self Tanning

Oferiți-vă un bronz perfect și uniform, cu ajutorul mănușii aplicatoare St. Moriz Self Tanning. Vă ajută la aplicarea cremei autobronzante sau a spray-ului, așa că puteți fi sigură că pe pielea dvs. nu va fi nicio urmă de pată.

Caracteristici:

  • facilitează aplicarea produselor autobronzante
  • previne apariția petelor
  • previne colorarea mâinilor
  • este lavabilă - poate fi folosită în mod repetat

Mod de utilizare:
aplicați produsul autobronzant direct pe corp și întindeți-l minuțios cu mănușa.

Despre brand St. Moriz

Produsele de autobronzare St. Moriz asigură un bronz frumos şi natural, fără acţiunea dăunătoare a razelor UV! În plus, obţineţi imediat bronzul dorit, care rezistă în stare perfectă multe zile! Vă vor încânta de asemenea uşurinţa aplicării acestor preparate şi parfumul lor fermecător! În plus, cu produsele de autobronzare St. Moriz puteţi fi sigur că bronzul dumneavpastră va fi uniform şi fără pete nedorite şi că pielea se va menţine perfect hidratată şi mătăsoasă la atingere. Cosmetica St. Moriz vă ajută să dobândiţi aspectul pe care l-aţi visat întotdeauna!
St. Moriz este momentan cel mai utilizat brand de autobronzare din Anglia. Cosmeticele St. Moriz sunt îndrăgite atât de consumatori, cât şi de specialişti, aşa că, pe durata existenţei sale, se poate lăuda deja cu o serie de premii. La fabricarea produselor St. Moriz sunt utilizate doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, iar toate preparatele sunt produse în Anglia. Fiecare preparat este atent testat şi aprobat dermatologic. Datorită bronzului sănătos şi strălucitor veţi arăta superb şi vă veţi simţi atrăgător. Cu preparatele de autobronzare St. Moriz vă puteţi bucura de un bronz frumos tot anul!

Rating St. Moriz Self Tanning12