Spray-uri și cețuri de protecție solară

Cele mai vândute

Cețuri și spray-uri cu SPF, pentru bronzare fără griji

Un bronz frumos și sănătos, fără riscuri și, totodată, un ten fin și revitalizat? Ceața cu SPF și sprayul de protecție solară se disting prin consistența lejeră, aplicarea ușoară și absorbția rapidă în piele, pe care o îngrijesc cu ingrediente eficiente împotriva îmbătrânirii premature a tenului și a arsurilor solare.

Ceață de bronzat, loțiune sau ulei de plajă spray – cum alegem corect?

Clasicele creme de plajă au o textură mai densă, fiind potrivite mai ales pentru pielea uscată. Dacă aveți un ten sensibil, problematic sau gras, apelați mai degrabă la ceața de bronzat sau la un spray SPF pentru față, care sunt create pentru nevoile specifice ale diverselor tipuri de ten.

Ceața pentru plajă

La fel ca și apa de flori, ceața pentru față, cu SPF, are un efect înviorător și hidratant. În plus, conține filtre UV, care protejează tenul de soare și îi oferă o protecție adecvată în călătorii, atât pentru dvs. cât și pentru tenul sensibil al copiilor.

Avantajele ceții pentru bronzat:
 • Aplicare ușoară și uniformă – nu mai trebuie să o întindeți pe piele.
 • Nu împovărează porii și nu dizolvă machiajul – poate fi aplicată pe fața machiată, în orice moment al zilei.
 • Este potrivită pentru fiecare zi, inclusiv pentru un ten foarte sensibil sau problematic.
 • Oferă un efect matifiant sau de strălucire sănătoasă, în funcție de tipul pielii.
 • Consistența sa ușoară și aerată rezolvă perfect protecția UV în timpul activităților sportive.
 • Datorită ambalajului practic pentru poșetă, refaceți ușor protecția tenului oriunde și în orice moment al zilei, fără mâini unsuroase.

Sfatul nostru: Aplicați sub fondul de ten o cremă pentru ten cu SPF, care protejează în primele două ore de expunere la soare. Peste zi, refaceți stratul protector cu ajutorul ceții de bronzare, care înviorează plăcut și nu întinde fardul.

Crema pentru plajă, sub formă de spray

Sprayul pentru protecție solară este partenerul ideal pentru vară. Este suficient să-l pulverizați pe piele și să-l întindeți ușor, iar tenul dvs. va fi protejat, la orice expunere la soare. În oferta notino.ro găsiți și spray de protecție solară pentru copii și bebeluși.

 • Datorită consistenței lejere, loțiunea protectoare sub formă de spray se absoarbe ușor și nu lasă un film gras sau pete albe. În plus, datorită pulverizatorului, este ușor de aplicat și pe zone mai greu accesibile.
 • Sprayul este potrivit pentru tenul uscat, normal și matur; protejează adecvat și pielea sensibilă a copiilor dvs., care sigur vor prefera o consistență nelipicioasă și non-grasă, comparativ cu cremele de plajă clasice, mai dense.
 • Spray-urile cu protecție solară sunt disponibile într-o paletă largă de factori SPF și, în funcție de nevoile și de tipul de piele, puteți alege sprayuri hidratante, sprayuri minerale pentru tenul sensibil spre atopic, sprayuri rezistente la apă sau SPF spray cu accelerator de bronzare.

Ulei de plajă spray

Asa-numitul ulei de plajă „uscat“, sub formă de spray, este potrivit mai ales pentru tenul uscat, normal și matur. Are o consistență non-grasă și plăcută și lasă în urmă o peliculă mătăsoasă, care protejează pielea față de neplăcerile deshidratării. Alte avantaje:

 • Nu împovărează pielea, se absoarbe rapid, iar tenul devine luminos, atrăgător și plăcut parfumat.
 • Conține ingrediente nutritive și hidratante, iar, datorită conținutului de grăsime ridicat, favorizează bronzarea mai rapidă a pielii.
 • Unele uleiuri se pot folosi și ca o protecție SPF pentru păr.

Mențineți-vă pielea sănătoasă și tinerească, protejând-o împotriva razelor solare cu creme, uleiuri și loțiuni sub formă de spray, cu factori UVA și UVB. Fie că doriți o ceață facială cu SPF 50, o loțiune hidratantă de plajă, sub formă de spray sau un spray SPF pentru față, cu efect înviorător, la noi găsiți sigur ceea ce căutați!