Treci la conținutul principal

Skin79

Despre brandul Skin79

Sunteți pregătită să cunoașteți noul cel mai bun prieten al tenului dvs.? Faceți cunoștință cu brandul Skin79 – numele acestuia este format din numărul „79”, care sună precum cuvântul coreean „prieteni” și din cuvântul „skin”, ceea ce înseamnă „piele” în engleză. Datorită calității sale premium, a eficienței și a faptului că ingredientele sale naturale sunt delicate cu pielea, produsele cosmetice de la Skin79 vă vor ajuta să descoperiți secretul frumuseții coreene.

 

Pentru mulți, crema BB multifuncțională a devenit un must-have. Știați însă că brandului Skin79 i se datorează popularizarea acestui trend? Acesta creează creme BB încă din anul 2004, adică de la începutul poveștii brandului și, în plus, aduce iubitorilor de machiaj multe produse noi și inovatoare, folosind studii și inovații tehnologice create în laboratoare coreene, precum și metode netradiționale, care se bazează pe puterea plantelor și pe compoziții tradiționale provenite din Orientul Îndepărtat.

Dați o șansă produselor coreene, care sunt iubite în întreaga lume. Nu ratați, de exemplu, crema BB Skin79 BB Cream Super+ Beblesh Balm. Această cremă tonifiantă se poate găsi în versiunea hidratantă, iluminatoare sau anti-acnee. Un alt bestseller al acestui brand este crema BB Skin79 Dark Panda BB Cream sau Skin79 Angry Cat BB Cream. Desigur, nu putem uita gelul hidratant și calmant Skin79 Jeju Aloe, care a devenit un adevărat hit în ultimul timp, datorită compoziției sale, care conține 99 % aloe vera.

întregul text ascundeți textul