Treci la conținutul principal

Shu Uemura Art of Hair
Arta coafurii perfecte

Shu Uemura Art of Hair prezintă cea mai rafinată și mai minimalistă gamă de produse pentru coafarea părului. Rețetele sunt create de cei mai talentați artiști coafori. Întreaga gamă are în comun parfumul luxos, atemporal, care evocă puritatea. Părul este îngrijit, ușor, sănătos și moale la atingere.
Arta coafurii perfecte.

 

Transformați-vă zilnic părul într-o operă de artă

Protecție termică și netezire
[netsu design]

Netsu (căldură în japoneză) design este o cremă de coafat protectoare, care împiedică electrizarea până la 96 de ore și oferă termoprotecție până la 230°C. Obțineți un look natural, îngrijit și ajustabil, care rezistă chiar și câteva zile.

Aflați mai multe

Fixare naturală durabilă
[tsuki shape]

Tsuki (lună în japoneză) shape este un spray de coafat care dă o formă durabilă părului dvs. și definește șuvițele. Dispune de o memorie termo-activabilă a formei coafurii dvs. Aspectul final este lejer și natural la atingere.

Aflați mai multe

Fixare puternică, dar naturală
[kumo hold]

Kumo (nor în japoneză) hold este un lac de păr lejer, cu fixare puternică. Ceața microfină a lacului definește perfect coafura și respectă forma naturală și culoarea părului. Efectul final este impecabil și irezistibil la atingere.

Aflați mai multe

Uscare rapidă și strălucire
[tsuyu dry]

Tsuyu (rouă în japoneză) dry este un ulei în formă de spray, pentru uscarea cu foehnul a părului normal și puternic. Părul se usucă de 2 ori mai rapid. Fiecare fir este învelit într-o peliculă invizibilă, pentru un rezultat perfect neted, fin și lucios.

Aflați mai multe

Cremă intens modelatoare
[umou hold]

Umou (pană în japoneză) hold este o cremă modelatoare, potrivită pentru un păr de lungime scurtă și medie. Îi conferă o formă durabilă, fără a-l împovăra sau a-l lipi. În plus, protejează părul împotriva căldurii și a umezelii. Aspect neted și o strălucire naturală. Ideal pentru pieptănarea părului pe spate.

Aflați mai multe

Argilă intens matifiantă
[nendo definer]

Nendo (argilă în japoneză) definer este o pastă de coafat matifiantă, pentru definirea șuvițelor, care dă părului o formă ajustabilă și o textură pronunțată, cu aspect ușor mat. Potrivită atât pentru un stil haotic și rebel, cât și pentru o netezire mată.

Aflați mai multe

Pastă modelatoare
[ishi sculpt]

Ishi (piatră în japoneză) sculpt este o pastă de coafat modelatoare. Conferă o formă și o textură unice și definește perfect un stil semimat și durabil, care poate fi ajustat oricând în timpul zilei.

Aflați mai multe

Volum maxim, de la rădăcini
[awa volume]

Awa (bulă în japoneză) conferă părului volum maxim, fără lipire și alte probleme nedorite. Părul devine fin și neted la atingere. Fixare medie și durabilă și luciu natural.

Aflați mai multe

Ondulații perfect fixate
[kaze wave]

Kaze (vânt în japoneză) wave definește onduleurile și buclele. Le conferă fixare durabilă, catifelare, lejeritate și luciu natural. Protejează părul împotriva căldurii și a umidității. Previne electrizarea buclelor.

Aflați mai multe

Ondulații netede și definite
[uzu cotton]

Uzu (vârtej în japoneză) cotton este o pomadă lejeră și cremoasă, pentru păr ondulat și creț, care conferă o fixare suplă și un ușor luciu. Aspectul rezultat este definiția frumuseții și a lejerității fără efort.

Aflați mai multe

7 beneficii imediate
[shiki worker]

Shiki (patru anotimpuri în japoneză) este un primer multifuncțional pentru coafat, cu 7 beneficii imediate: hidratează, facilitează pieptănarea, netezește, hrănește, conferă strălucire, disciplinează electrizarea și rafinează.

Aflați mai multe