Treci la conținutul principal

Sesderma

Despre brandul Sesderma

Sesderma este un brand inovator de dermato-cosmetice, ale cărui produse se bazează pe descoperirile dermatologiei și ale geno-cosmeticii mondiale. Acest brand spaniol dictează tendințele în ceea ce privește îngrijirea modernă a pielii, iar produsele sale, cu eficiență maximă, dețin deja în palmares o serie de premii prestigioase.

 

Povestea brandului Sesderma datează din anul 1989, când a fost fondată de renumitul dermatolog Dr. Gabriel Serrano. Acum, produsele Sesderma sunt disponibile în 60 de țări și se bucură de recunoaștere, atât din partea clienților, cât și din partea profesioniștilor. Sesderma este și una dintre primele companii care a introdus nanotehnologia în dermato-cosmetică, pentru a favoriza pătrunderea substanțelor active în cele mai profunde straturi ale pielii. 

Dintre cele mai populare game de produse, menționăm Sesderma C-Vit și Sesderma Azelac, masca și exfoliatorul Sesderma, precum și gelul Sesderma Salises pentru față și corp. Merită menționate și laptele demachiant Sesderma Hidraderm Facial sau produsele de bronzat Sesderma SPF 50.

întregul text ascundeți textul