Sensai Ultimate sapun crema cu pensula

Sensai Ultimate sapun crema cu pensula
Sensai Ultimate sapun crema cu pensula
Livrare gratuită
125 ml
530RON

424,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SEN03466 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 21.05.2021
Ridicare personală
joi 20.05.2021

Descriere Sensai Ultimate
Caracteristici

Lăsați frumusețea naturală a tenului dvs. să strălucească – doar cu puțină îngrijire regulată. Folosiți dimineața și seara săpunul cremos cu perie Sensai Ultimate. Formează rapid o spumă densă, care spală toate impuritățile și lasă fața radiind de frumusețe naturală.

Caracteristici:

  • săpun cremos pentru față, cu o perie practică
  • îndepărtează complet impuritățile de pe suprafața tenului
  • peria fină ca mătasea are la mâner un orificiu pentru suspendare
  • formează o spumă luxoasă
  • produs adecvat pentru tenul matur

Ingrediente:

  • Sakura Eternal Complex și Koishimaru Silk – are efect de fermitate, lăsând tenul radiant și fără cusur

Aplicare:
Se folosește dimineața și seara. Umeziți fața și aplicați o cantitate de săpun adecvată (2 ml), evitând zona ochilor. Înmuiați peria în apă rece sau călduță și spumați ușor săpunul cu ea. Spălați întreaga față cu peria. Curățați delicat zona din jurul nărilor și de sub gură, folosind vârful periei. La final, clătiți fața cu apă rece sau călduță.

Curățarea periei: După utilizare, clătiți peria cu apă rece sau caldă, stoarceți bine apa și lăsați-o să se usuce. Puteți agăța peria de o sfoară sau de o sârmă trecută prin gaura din mâner.

Caracteristici

Consistență
spumă
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
curățare

Despre brand Sensai

Sensai este un brand de produse cosmetice japoneze de lux, pentru cei mai pretenţioşi clienţi. Face parte din portofoliul companiei Kanebo Cosmetics, a cărei istorie datează din 1887. Aceasta este considerată lider mondial în domeniul cercetării acidului hialuronic (AH), iar produsele sale sunt vândute în peste cincizeci de ţări. Filozofia Kanebo Cosmetics sună astfel: „Frumuseţea este mai mult decât doar aspectul exterior. Frumuseţea îmbogăţeşte spiritul şi ne dă curaj şi încredere “.
Ingredientul cheie din produsele Sensai este koishimaru - o mătase extrem de rară, disponibilă în trecut doar pentru membrii familiei imperiale japoneze. Koishimaru stimulează producerea de AH menţionat mai sus, ceea ce face ca pielea să fie hidratată la maxim, hrănită, suplă şi minunat de netedă.
O menţiune specială merită de asemenea Sensai Saho. Este vorba despre un ritual unic, în trei etape, a cărui repetare regulată vă ajută să obţineţi o piele fină ca mătasea. Această metodă este inspirată din ceremonia ceaiului la japonezi şi constă într-o curăţare dublă, o hidratare dublă şi o aplicare dublă a produsului ales. Cu alte cuvinte, înveţi cum să faci lucrurile potrivite, în mod corect şi în ordinea corectă.
Sensai este rezultatul fuziunii dintre uimitorul simţ japonez pentru estetică şi cunoştinţele ştiinţifice moderne. Kanebo Cosmetics menţine tradiţia „omotenashi“ şi are grijă de clienţii săi, ca şi cum ar fi cei mai stimaţi şi mai speciali invitaţi ai săi. În plus, se poate mândri cu o serie de descoperiri importante, cum ar fi aşa-numitul medicament antiîmbătrânire (a dezvoltat o tehnologie fără precedent pentru repararea ADN-ului deteriorat).
Brandul Sensai îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc un lux adevărat şi sunt dispuşi să plătească pentru acesta, care vor să-şi dezvăluie frumuseţea naturală şi să experimenteze personal efectele extraordinare ale renumitelor cosmetice Kanebo şi care caută un mod cu adevărat eficient de a-şi păstra (sau recâştiga) aspectul tineresc.

Rating Sensai Ultimate