Sensai Cellular Performance Lifting Eye Cream cremă de ochi cu efect de lifting

1×
Sensai Cellular Performance Lifting Eye Cream cremă de ochi cu efect de lifting
Sensai Cellular Performance Lifting Eye Cream cremă de ochi cu efect de lifting
Livrare gratuită
15 ml
589RON

3.926,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SEN2818 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 16.05.2021

Descriere Sensai Cellular Performance Lifting Eye Cream
Caracteristici

Nu lăsați ca pielea uscată, ofilită și îmbătrânită a zonei ochilor să vă adauge ani inutil. Crema de ochi cu efect de lifting Sensai Cellular Performance Lifting Eye Cream are efect emolient pentru pielea sensibilă din jurul ochilor, contribuind astfel la contururi mai ferme și la netezirea ridurilor. Vă conferă un aspect odihnit, cu efect imediat de întinerire.

Caracteristici:

 • hrănește intens pielea din zona ochilor
 • mărește fermitatea tenului fin și îi îmbunătățește aspectul
 • reduce edemele și cearcănele
 • ridică și netezește pielea delicată din jurul ochilor
 • conferă un aspect tineresc și odihnit
 • insuflă celulelor energia necesară producției de colagen
 • textura bogată elimină zonele uscate

Ingrediente:

 • scualenă
 • glicerină
 • ulei de macadamia
 • ceară de albine
 • niacinamidă

Aplicare:
Crema se aplică pe zona ochilor dimineața și seara, ca un pas final în rutina dvs. de îngrijire.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
lifting

Despre brand Sensai

Sensai este un brand de produse cosmetice japoneze de lux, pentru cei mai pretenţioşi clienţi. Face parte din portofoliul companiei Kanebo Cosmetics, a cărei istorie datează din 1887. Aceasta este considerată lider mondial în domeniul cercetării acidului hialuronic (AH), iar produsele sale sunt vândute în peste cincizeci de ţări. Filozofia Kanebo Cosmetics sună astfel: „Frumuseţea este mai mult decât doar aspectul exterior. Frumuseţea îmbogăţeşte spiritul şi ne dă curaj şi încredere “.
Ingredientul cheie din produsele Sensai este koishimaru - o mătase extrem de rară, disponibilă în trecut doar pentru membrii familiei imperiale japoneze. Koishimaru stimulează producerea de AH menţionat mai sus, ceea ce face ca pielea să fie hidratată la maxim, hrănită, suplă şi minunat de netedă.
O menţiune specială merită de asemenea Sensai Saho. Este vorba despre un ritual unic, în trei etape, a cărui repetare regulată vă ajută să obţineţi o piele fină ca mătasea. Această metodă este inspirată din ceremonia ceaiului la japonezi şi constă într-o curăţare dublă, o hidratare dublă şi o aplicare dublă a produsului ales. Cu alte cuvinte, înveţi cum să faci lucrurile potrivite, în mod corect şi în ordinea corectă.
Sensai este rezultatul fuziunii dintre uimitorul simţ japonez pentru estetică şi cunoştinţele ştiinţifice moderne. Kanebo Cosmetics menţine tradiţia „omotenashi“ şi are grijă de clienţii săi, ca şi cum ar fi cei mai stimaţi şi mai speciali invitaţi ai săi. În plus, se poate mândri cu o serie de descoperiri importante, cum ar fi aşa-numitul medicament antiîmbătrânire (a dezvoltat o tehnologie fără precedent pentru repararea ADN-ului deteriorat).
Brandul Sensai îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc un lux adevărat şi sunt dispuşi să plătească pentru acesta, care vor să-şi dezvăluie frumuseţea naturală şi să experimenteze personal efectele extraordinare ale renumitelor cosmetice Kanebo şi care caută un mod cu adevărat eficient de a-şi păstra (sau recâştiga) aspectul tineresc.

Rating Sensai Cellular Performance Lifting Eye Cream1