Sclipici pentru față

Sclipici pentru față
Filtru

Pentru un machiaj cu stil, apelați la sclipiciul pentru față și ochi. Acesta creează un look dramatic, cu care veți străluci la orice petrecere, concert sau festival.

Străluciți datorită sclipiciului încorporat în machiaj!

Utilizați sclipiciul cosmetic pe întreaga pleoapă, ca fard de ochi sau la conturarea ochilor. Combinații fascinante pot fi realizate cu o paletă de farduri cu sclipici. Un look la fel de reușit obțineți aplicând sclipiciul pe pomeți sau pe buze. Evidențiați întotdeauna doar o singură parte a feței și îndrăzniți să străluciți!

Cum aplicăm corect sclipiciul pe post de fard pentru ochi?

Aplicarea sclipiciului este aproape la fel de simplă ca cea a fardului de ochi. Pregătiți-vă o pensulă, o bază de machiaj și sclipici cosmetic.

  • Aplicați baza de machiaj pe întreaga pleoapă. Astfel, sclipiciul cosmetic va rezista multă vreme acolo - și numai acolo - unde a fost plasat.
  • Un șervețel plasat strategic sub pleoapă captează sclipiciul căzut, care, astfel, nu va strica restul machiajului.
  • Sclipiciul cosmetic este, de obicei, sub formă de pulbere. De aceea, umeziți o pensulă pentru farduri de ochi, luați pe ea puțin sclipici și aplicați-l pe pleoapă. Nu întindeți, mai bine tapotați ușor.
  • Fixați machiajul realizat - și sunteți gata să vă distrați la maximum!

Puteți complementa machiajul cu sclipici prin aplicarea unui iluminator. Aplicați-l pe pomeți, pe vârful nasului sau în colțul intern al ochiului, pentru o privire strălucitoare.