Schwarzkopf Professional Blondme Premium trasnet 9+ pudră fără praf

21×
Schwarzkopf Professional Blondme Premium trasnet 9+ pudră fără praf
Schwarzkopf Professional Blondme Premium trasnet 9+ pudră fără praf
pentru uz profesonial 450 g

Cod: SCW2969 | Acest produs este momentan indisponibil

Destinată numai pentru uz profesional

Descriere Schwarzkopf Professional Blondme
Caracteristici

Visați la un păr blond și strălucitor de sănătate? Pudra de păr decolorantă, fără praf, Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ decolorează cuticula și îngrijește părul. Bucurați-vă de un păr blond cu aspect natural, frumos și sănătos.

Caracteristici:

  • potrivită pentru decolorarea, șuvițarea și nuanțarea pe întreaga suprafață a părului
  • neutralizează tonurile de galben
  • decolorează părul cu până la 9 tonuri
  • este foarte ușor de aplicat
  • îngrijește părul

Aplicare:
Se amestecă pudra cu revelatorul Schwarzkopf Professional Blondme cu concentrația de 7 vol., 20 vol. sau 30 vol., în funcție de gradul de decolorare dorit.

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Blondme21