Schwarzkopf Professional [3D] MEN lut modelator fixare puternică

3×
Schwarzkopf Professional [3D] MEN lut modelator fixare puternică
Schwarzkopf Professional [3D] MEN lut modelator fixare puternică
Economisiți
47RON

Economisiți 27%
100 ml
34RON

34,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SCW1603 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 19.06.2021

Descriere Schwarzkopf Professional [3D] MEN
Caracteristici

Domnilor, fixați-vă coafura pentru a rezista întreaga zi. Argila modelatoare pentru fixare puternică Schwarzkopf Professional [3D] MEN întărește coafura atât de bine, încât poate rezista chiar și vântului puternic sau condițiilor grele de lucru. Textura sa cremoasă este ușor de aplicat; în plus, hrănește și întărește cuticulele și protejează părul față de efectele adverse ale mediului extern.

Caracteristici:

  • oferă coafurii o fixare puternică
  • accentuează structura coafurii la dimensiuni 3D
  • menține coafura neschimbată ore în șir
  • are aspect natural, matifiat
  • hrănește și protejează fibra părului
  • protejează părul împotriva influențelor negative ale mediului

Aplicare:
Aplicați în păr o cantitate adecvată de produs și modelați coafura dorită.

Caracteristici

Consistență
gel
Efect
păr voluminos, fermitate
Lungimea părului
păr scurt
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional [3D] MEN3