Treci la conținutul principal

Sanoflore

Despre brandul Sanoflore

Vă prezentăm brandul francez de produse cosmetice naturale de lux Sanoflore, care transformă îngrijirea corpului și a pielii într-o experiență plăcută. Compozițiile au la bază ierburi și plante din agricultura ecologică. Toate produsele poartă cu mândrie eticheta BIO și sunt lipsite de siliconi sau de coloranți artificiali. 

 

Istoria brandului francez Sanoflore a început în 1972, când un mic grup de botaniști și de fermieri pasionați au înființat Grădina Botanică Sanoflore, în inima Parcului Natural Regional Vercors. Laboratorul cu același nume, specializat în fitoterapie și în aromoterapie, a fost înființat cu 14 ani mai târziu.

Brandul Sanoflore pune accentul pe controlul întregului proces de producție, inclusiv pe cultivarea materiei prime. Esențele sunt obținute prin distilare la aburi cu presiune scăzută, ceea ce le asigură o calitate mult superioară oricăror esențe sintetice. Cosmeticele acestui brand francez se disting și printr-un parfum foarte plăcut, cu efect benefic nu doar asupra pielii, ci și asupra psihicului uman. 

întregul text ascundeți textul