Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules fiolă – 7 zile de tratament intens cu vitaminele A, C, și E

Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules fiolă – 7 zile de tratament intens cu vitaminele A, C, și E
Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules fiolă – 7 zile de tratament intens cu vitaminele A, C, și E
Promoție
Economisiți
98RON

Economisiți 20%
78RON

78,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: SFF02354 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 19.06.2021

Descriere Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules
Caracteristici

Tenul dvs. necesită zilnic doza sa de vitamine. Serul lipozomic intens, cu vitaminele A, C și E oferă tenului doza zilnică de vitamine, într-o formă excepțional de stabilă și de eficace. O singură fiolă, aplicată seara, iluminează și uniformizează nuanța tenului. După o săptămână de tratament intens, tenul dvs. devine vizibil mai neted, mai luminos și mai tânăr.

Caracteristici:

  • ser lipozomic intens, cu vitaminele A, C, E
  • fiola de sticlă conține doza optimă pentru o aplicare
  • conferă tenului o strălucire imediată
  • protejează durabil tenul față de efectele stresului oxidativ și foto-oxidativ

Compoziția fiolei ACE:

  • Vitaminele A, C, E - toate aceste vitamine sunt esențiale pentru sănătatea și estetica epidermei umane, dar instabilitatea lor în produse a împiedicat multă vreme utilizarea lor în cosmetică. Datorită „învelirii“ vitaminelor în lipozomi și a efectului lor sinergic, serul ACE nu doar favorizează absorbția directă a acestor vitamine în piele, ci are și un efect mai intens și mai durabil. Forma lipozomică a serului protejează pielea față de efectele iritante ale vitaminei C „curate“. Acțiunea sinergică a celor 3 vitamine duce la un ten cu aspect înviorat și o luminozitate profundă. Pe termen lung, acțiunea sa este esențială în combaterea oricărei forme de stres oxidativ, deci și a semnelor de îmbătrânire. Pe termen lung, serul ACE ameliorează elasticitatea și hidratarea tenului în profunzime, îi uniformizează nuanța, diminuează tonurile cenușii și petele și contribuie la iluminarea și la rafinarea tenului
  • fosfatidilcolină - component activ al lecitinei, se utilizează în serurile faciale intensive, pentru o mai bună penetrare a ingredientelor active (lipozomi) în piele și pentru o senzație de confort, după aplicarea serului

Cum includeți serul lipozomic în rutina zilnică de îngrijire a tenului:
Scuturați fiola, înfășurați-o într-un șervețel pentru a vă proteja de marginile de sticlă și rupeți cu atenție vârful. Aplicați întregul conținut al fiolei pe fața curată, demachiată și tonifiată și întindeți ușor serul pe piele. Lăsați să se absoarbă și continuați cu aplicarea altor produse de îngrijire pentru seară.

Sfat Notino:
Serurile lipozomice intensive Saffee Advanced se aplică individual pe piele, nu le amestecați în creme sau în alte produse. Vă puteți însă răsfăța tenul cu mai multe tipuri de ser Saffee Advanced, alternându-le după nevoile de moment ale tenului sau după inspirație.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil, ten gras, pentru toate tipurile de piele, ten mixt, ten uscat
Efect
Hidratare, lifting, nutriție
Tipuri de seturi
set cadou, ambalaj economic
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea
Substanțe active
vitamina C, vitamina E

Rating Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules