Rujuri mate

Cele mai vândute

Rujurile mate dau o impresie de senzualitate și de mister. Exact așa vă veți simți și dvs. când le folosiți! Rujul mat vă ajută să creați un look sofisticat la muncă, la petrecere sau la o întâlnire romantică.

Culoarea unui ruj mat se alege nu doar în funcție de ocazie sau de tonul pielii dvs., ci și după mărimea buzelor. Buzele subțiri sunt avantajate de nuanțe deschise, ca nude și roz. Din contră, buzelor voluminoase le stă bine cu un ruj roșu sau burgund.

Cum diferă rujul mat de cel lucios?

  • Fiecare alegere are farmecul ei. Rujurile mate creează buze catifelate, cu care faceți impresie la întâlnire sau la o ședință de lucru. Practic, sunt potrivite pentru orice ocazie.
  • Rujurile lucioase arată mai pline de viață și mai festive. Prin urmare, sunt mai potrivite pentru o petrecere sau pentru timpul liber. Creează buze suculente, care arată ca și cum tocmai v-ați lins buzele. Poate vă surprinde să știți cât de mulți oameni sunt atrași de un astfel de efect.
  • În timp ce rujurile lucioase conțin adesea agenți hidratanți, cele mate de obicei nu (există și excepții). Poate fi însă un avantaj, deoarece sub rujul mat puteți aplica balsamul preferat pentru buze.

Rujuri mate lichide

Dacă doriți rujuri mate rezistente, încercați un ruj lichid. Buzele dvs. perfect machiate vor rezista toată seara la sorbitul din pahar sau la câteva sărutări. Un ruj lichid mat este mai ușor de aplicat decât un ruj clasic. Aceasta deoarece conține un aplicator, care permite conturarea precisă a buzelor.

Însă, nu uitați că, pentru rujuri cu efect mat, aveți nevoie de buze sănătoase și hidratate. Dacă le aveți uscate și crăpate, orice imperfecțiune va fi cu atât mai vizibilă.