Ruj corai

Cele mai vândute

Accentuați-vă buzele cu un ruj corai, a cărui nuanță flatantă îi vine bine oricui! Un ruj corai se poate folosi zilnic la birou, dar faceți impresie cu el și seara la petrecere. Alegeți cel mai bun ruj corai și deveniți irezistibilă!

Ruj corai: mat sau glossy?

Ideal, rujul se alege și în funcție de forma buzelor, de anotimp și de ocazia la care doriți să-l folosiți:

  • Rujul corai hidratant lucios sau glossul de buze este perfect în lunile de vară, când buzele au nevoie de o doză puternică de hidratare. Este potrivit mai ales pentru buzele înguste, cărora le conferă volum.
  • Rujul corai mat, înalt pigmentat este flatant mai ales pentru buzele pline. Este indicat mai ales în zilele reci sau la ocazii de seară. 

Indiferent dacă alegeți un ruj corai persistent cu formulă mată sau lucioasă, este important ca nuanța să corespundă cu restul ținutei. Doar așa maximizați efectul rujului dvs.! 

Îngrijirea adecvată a buzelor = un ruj corai persistent

Doriți să vă bucurați cât mai mult de un ruj corai rezistent la sărut? Nu subestimați pregătirea minuțioasă a buzelor, care include un exfoliant pentru buze sau o mască hidratantă!

Alegeți calitatea oferită de rujurile corai de la Rimmel, de la L´Oréal Paris sau de la Catrice, pentru buze frumoase și suculente!