Treci la conținutul principal

Royal & Langnickel

Despre brandul Royal & Langnickel

Primul pas spre un machiaj perfect, precum cel efectuat de un make-up artist, este să aveți produse cosmetice de calitate. Indiferent ce fond de ten, pudră, fard de obraz sau de pleoape folosiți, pensulele brandului american tradițional Royal & Langnickel permit o aplicare precisă, pentru un machiaj profesionist. Folosind pensulele Royal & Langnickel, chiar și produsele cosmeticele obișnuite pot deveni demne de un make-up artist de renume.

 

Brandul Royal & Langnickel este originar din America anilor 50, fiind asociat cu producția de pensule și alte materiale de artă. Brandul a devenit un pionier și lider recunoscut în acest domeniu, în principal, datorită integrității sale, a utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate, precum și datorită soluțiilor inovatoare. Echipa Royal & Langnickel și-a folosit experiența îndelungată în producția de pensule pentru artiști plastici în vederea dezvoltării conceperii de pensule de uz cosmetic. Acestea sunt realizate din peri 100% naturali, din fibre sintetice de înaltă calitate sau dintr-o combinație a acestora, oferind un echilibru perfect între intensitate și durabilitate.

Descoperiți acum aceste pensule cosmetice de top, care vă stimulează creativitatea și vă permit să vă machiați întreaga față sau doar anumite zone ale acesteia. Perii drepți ai pensulei pentru fond de ten lichid Royal & Langnickel Chique Rosegold asigură aplicarea perfectă a produselor cremă, în timp ce pensula teșită pentru pudră și bronzer Royal și Langnickel Chique Glam Girl asigură aplicarea precisă a pudrei. Setul de pensule pentru ochi Royal și Langnickel Moda Pro este perfect pentru un machiaj detaliat al ochilor.

întregul text ascundeți textul