Roja ParfumsVetiver parfum pentru bărbați

Roja Parfums Vetiver parfum pentru bărbați
Roja Parfums Vetiver parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
50 ml
1.718RON

3.436,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ROJ0321 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 23.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 22.09.2021

Descriere Roja Parfums Vetiver
Compoziție

Vetiver este un parfum masculin de tip chypre, de la brandul britanic de nișă Roja Parfums. Din anul 2007, brandul Roja Parfums le oferă clienților o concepție complet nouă și modernă a luxului și a rafinamentului în arta parfumeriei. Conceptul se bucură de susținerea unuia dintre cei mai mari parfumieri ai tuturor timpurilor, al cărui nume îl poartă cu mândrie. Roja Dove este cunoscut pentru ingredientele de calitate excepțională, pentru precizia minuțioasă a artei sale și, mai ales, pentru filozofia personală, care constă în a accepta doar perfecțiunea. Proaspăt și totodată rafinat, Vetiver, de la Roja Parfums radiază o aură virilă, naturală și elegantă.

Roja Dove a declarat că, la crearea parfumului Vetiver, s-a inspirat din amintirea aromei iubitei, rămasă pe pielea bărbatului la despărțire. „L-am creat pentru a fi ultimul cuvânt în privința modului în care ar trebui să miroasă un bărbat“, a adăugat. Parfumul Vetiver debutează cu acorduri de lămâie, de bergamotă, de lavandă și de frunze de dafin. În inima parfumului înfloresc trandafirii, iasomia din Grasse și amyris-ul, iar baza constă în note de galbanum, semințe de țelină, piper negru și roz, chimen, nucșoară, mușchi de stejar, vetiver, lemn de cedru, ace de cedru, lemn de guaiac și laudanum.

Parfumul de tip chypre este cald, uscat și proaspăt și se concentrează pe fumul pasional al vetiverului, împrospătat de citrice și revigorat de notele verzi. Dinamica citricelor și a dafinului este îmbunătățită de un amestec picant de mirodenii. Nota neobișnuită de semințe de țelină și de galbanum adaugă multă prospețime vetiverului fierbinte și fumuriu, pe o bază caldă, cu amyris-ul și lemnul de guaiac echilibrate de trandafiri și de iasomie. Cedrul este potențat de aroma uscată, de mușchi de stejar și laudanum, întruchipând un parfum de tip chypre perfect.

Per ansamblu, impresia combinației magistrale dintre fațeta lemnoasă, aromată și picantă și cea verde este caldă, uscată, picantă și, totuși, proaspătă. Prin parfumul Vetiver, Roja Dove a demonstrat ideea sa de parfum bărbătesc perfect. Vetiver, de la Roja Parfums este întruchiparea unei eleganțe sofisticate și, totuși, complet naturale.

Ambalajul parfumului Vetiver, de la Roja Parfums este opulent și, în același timp, elegant. Ca toate parfumurile Roja Parfums, flaconul Vetiver este o capodoperă finisată manual, realizată în Franța din cea mai pură sticlă disponibilă. Eticheta aurie este imprimată manual pe sticlă în Anglia, iar superbul capac, simbolul brandului Roja Parfums, este încrustat manual cu cristale Swarovski. Flaconul Vetiver, de la Roja Parfums este ambalat într-o cutie superbă, cu efect somptuos.

Parfumul Vetiver, de la Roja Parfums este potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, pe tot parcursul anului. Va câștiga inimile iubitorilor de arome de tip chypre, în care vetiverul și citricele joacă rolul principal. Parfumul Vetiver îl înfășoară pe cel care-l folosește într-o aromă proaspătă, de o eleganță naturală, garantându-i astfel atenția și admirația celor din jur. Grație luxului de neegalat degajat de fiecare detaliu, parfumul Vetiver, de la Roja Parfums este cadoul perfect pentru bărbatul căruia doriți să-i oferiți tot ce este mai bun.

Vetiver, de la Roja Parfums - un parfum de tip chypre proaspăt, de o eleganță naturală, pentru bărbați adevărați.  

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
rose de mai, iasomie, cistus
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, piper, cedru, lemn de guaiac, chimion, piper roz, galbanum, ace de cedru, galeopsis ladanum, nucsoara, mușchi de stejar, amyris
Grupe de parfumuri
chypre

Rating Roja Parfums Vetiver