Treci la conținutul principal

Rituals

Rituals

Transformați activitățile și rutinele obișnuite în ritualuri magice pentru confortul dvs. Brandul olandez Rituals vine cu parfumuri și cosmetice care evocă bucuria și mulțumirea oferite de trăirea intensă a momentului prezent.

 

Toate produsele Rituals sunt inspirate din ritualuri orientale autentice – de la sărbătoarea cireșilor înfloriți Sakura, în Japonia, până la ritualul băii de aburi din hammam.
Brandul Rituals vă ajută să vă destindeți și să transformați o rutină într-un moment de bucurie încă din anul 2000, când a fost fondat de către Raymond Cloosterman. Acesta și-a propus să realizeze produse de înaltă calitate, pentru îmbogățirea trupului și a sufletului – de la cosmetice pentru îngrijirea corpului și a tenului, la lumânări și bețișoare parfumate, parfumuri și produse de uz casnic. Toate au o bază naturală, conținând doar un minim de conservanți și de stabilizatori, pentru durabilitatea produselor. Majoritatea sunt potrivite pentru vegani.
Descoperiți cosmeticele, lumânările, bețișoarele și parfumurile Rituals și bucurați-vă de aromele acestora, care vă mângăie delicat simțurile și vă ajută să vă bucurați de „aici și acum“. De exemplu, gamele Ritual of Sakura, Ritual of Ayurveda sau Ritual of Mehr creează atmosfera unor ritualuri orientale autentice. Dacă doriți să vă umpleți casa sau mașina cu atmosfera relaxantă a liniilor brandului Rituals, încercați parfumurile pentru mașină, lumânările Rituals sau difuzoarele de aromă Rituals. Gelul de duș Rituals sau crema de mâini Rituals vă transformă rutina de frumusețe obișnuită într-un ritual de relaxare.

întregul text ascundeți textul