Treci la conținutul principal

RevitaLash

RevitaLash

RevitaLash® Cosmetics are un portofoliu de produse care contribuie la sănătatea și frumusețea naturală ale genelor, sprâncenelor și părului. Acestea se concentrează pe îmbunătățirea condiției, restabilirea și consolidarea acestor părți importante ale frumuseții unei femei.

De la înființare, brandul RevitaLash® are o gamă de produse în continuă dezvoltare, de la seruri pentru gene și sprâncene, la produse de îngrijire a părului, accesorii de înfrumusețare și produse de make-up pentru ochi.

Originea brandului este legată de o poveste emoționantă a unui medic care a decis să-și ajute soția bolnavă. În anul 2006, oftalmologul californian Michael Brinkenhoff a dezvoltat un ser de îngrijire a genelor inspirat de boala soției sale. Pornind de la acest produs original, a fost creată o întreagă colecție de produse de înfrumusețare, axată pe revitalizarea frumuseții naturale a fiecărei femei.

RevitaLash® Cosmetics aduce un omagiu curajului și forței co-fondatoarei Gayle Brinkenhoff și femeilor din întreaga lume, sprijinind inițiativele de conștientizare, cercetare și educație în domeniul cancerului de sân de-a lungul întregului an. O parte din fiecare câștig al companiei este destinată cercetării în domeniul tratamentului împotriva cancerului.

Încercați serul iconic pentru gene RevitaLash® Advanced Serum. Premiatul balsam de gene îmbunătățește aspectul genelor, protejându-le împotriva ruperii, îmbunătățind în același timp sănătatea, elasticitatea și rezistența acestora. Bineînțeles, merită menționate și rimelul RevitaLash Double-Ended Volume sau serul pentru sprâncene RevitaLash®.

întregul text ascundeți textul