Treci la conținutul principal

Resibo

Despre brandul Resibo

Porniți într-o călătorie de conștientizare a frumuseții, datorită unor cosmetice inspirate din natură și cu respect pentru aceasta. Compania poloneză de cosmetice pentru îngrijirea tenului, Resibo, se concentrează asupra produselor vegane, de înaltă calitate.

 

Fiecare dintre acestea conține cel puțin 95 % substanțe naturale, iar procesul de fabricație nu împovărează mediul înconjurător. Potrivit fondatoarelor brandului, misiunea Resibo este de a crea o lume care rezolvă cerințele tenului oamenilor obișnuiți, fie că aceștia se confruntă cu acnee, cu îmbătrânirea prematură sau cu tenul uscat.

Primul pas al misiunii brandului Resibo a fost uleiul de curățare. Acesta a fost conceput de Ewelina Kwit-Betlej, după ce aceasta s-a străduit mulți ani să găsească soluția pentru problemele tenului său acneic. Niciunul dintre produsele disponibile pe piață nu a funcționat, așa că a început să lucreze la propriul produs. După luni de experimente și de consultații, după testarea a 300 de rețete, a atins, în fine, perfecțiunea. Aceasta a luat forma unui amestec de 60 de uleiuri naturale, care curăță perfect tenul, fără a-l usca. În anul 2014 a început comercializarea uleiului de curățare și a altor produse: mai întâi în Polonia, apoi în alte țări europene și, în cele din urmă, în întreaga lume.

Încercați aceste produse cosmetice naturale, certificate și premiate, care pun accent pe un mod de viață ecologic. Uleiul demachiant, Resibo Organic, a constituit baza creării întregului brand. Compoziția sa echilibrată curăță în profunzime, hidratează și hrănește. În plus, primiți odată cu acesta și un burete practic. Dintre produsele cele mai populare, fac parte și crema naturală de plajă, Resibo Team Sunscreen, crema nutritivă regeneratoare, Resibo Organic, apa micelară cu efect hidratant, Resibo Organic și crema de ochi Resibo, împotriva edemelor și a cearcănelor.

întregul text ascundeți textul