Real Techniques Enhanced Eye Setset perii machiaj

Real Techniques Enhanced Eye Set set perii machiaj
Real Techniques Enhanced Eye Set set perii machiaj
Livrare gratuită
Nou
Economisiți
120RON

Economisiți 11%
107RON

Cod: RTC00232 | În stoc

pensula cu precizie 1 buc + pensula pentru eyeliner 1 buc + perie plata pentru aplicarea fardului 1 buc + pensula pentru fard de ochi 1 buc + pieptene pentru gene 1 buc + Suport pentru pensule cosmetice 1 buc

1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Caracteristici

Tipuri de seturi
ambalaj economic

Despre brand Real Techniques

Brandul de perii și pensule de uz cosmetic Real Techniques a fost lansat în 2011. Aceste perii de înaltă calitate au fost dezvoltate de artiștii în machiaj profesioniști Samantha și Nicole Chapman. Aceste respectate artiste în machiaj, care au lucrat pentru branduri cum ar fi MAC, Estée Lauder și Chanel, au avut încă din copilărie o puternică afinitate pentru produsele cosmetice.

Periile Real Techniques create de Samantha și Nicole Chapman îmbină materialele high-tech cu formele inovatoare, pentru a obține un machiaj perfect. Periile sunt realizate din peri sintetici, teșiți manual, care sunt incredibil de moi.

În această colecție găsim perii pentru machiaj, pudră, fard de obraz, umbre pentru pleoape, dar și perii speciale pentru machiaj fumuriu, pentru umbrirea și pentru conturarea feței, inclusiv seturi de perii cosmetice.

Rating Real Techniques Enhanced Eye Set

tracking pixel