PradaLes Infusions: Infusion Iris Cedre Eau de Parfum unisex

Prada Les Infusions:  Infusion Iris Cedre Eau de Parfum unisex
Prada Les Infusions:  Infusion Iris Cedre Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: PRA0541 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre
Compoziție

Pentru toți. Fără excepție. Apa de parfum unisex Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre se potrivește excelent atât pentru femei, cât și pentru bărbați și vă pune în valoare personalitatea.

  • parfum floral
  • parfum lemnos
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONEN, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, FARNESOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, CI 47005 (YELLOW 10) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
cedru, benzoin, neroli tunisian, tamaie
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre