Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre

eau de parfum unisex 100 ml

Prada Les Infusions:  Infusion Iris Cedre eau de parfum unisex 100 ml
Prada Les Infusions:  Infusion Iris Cedre eau de parfum unisex 100 ml
100 ml

Cod: PRA0541 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON, vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărturi un set de călătorie pentru produsele cosmetice sau un ulei de plajă.
Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre
100 ml

Descriere parfum Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre

Parfumul unisex Prada Les Infusions Infusion Iris Cedre este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.

  • parfum floral lemnos
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Compozitie
benzoin, cedru, neroli tunisian, tamaie
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Les Infusions: Infusion Iris Cedre

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!