Prada Candy Sugar Pop Eau de Parfum pentru femei

Prada Candy Sugar Pop Eau de Parfum pentru femei
Prada Candy Sugar Pop Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
80 ml
356RON

445,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PRA02109 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Prada Candy Sugar Pop
Compoziție

Tineresc, dulce și ușor ironic, aceasta este apa de parfum Prada Candy Sugar Pop. Aroma sa deosebit de îndrăzneață reflectă o concepție cu totul nouă a femeii Prada.

  • un parfum captivant, de flori și de fructe
  • pentru femeia tânără și rafinată
  • potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri proaspete, de citrice și de bergamotă. Esențele dulci, de măr verde și piersici, se împletesc în inima parfumului, cu acordurile elegante de flori. Baza constă în note gurmande, delicate și calde, de caramel și de vanilie.

Povestea parfumului
Apa de parfum Sugar Pop face parte din senzuala colecție Prada Candy, care prezintă aspecte noi și îndrăznețe ale feminității. A fost lansată în anul 2018.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
citrice, mar rosu, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
note florale, piersica, mahonia
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
caramel, vanilie
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Candy Sugar Pop