PradaCandy Gloss Eau de Toilette pentru femei

Prada Candy Gloss Eau de Toilette pentru femei
Prada Candy Gloss Eau de Toilette pentru femei
80 ml

Cod: PRA0920 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Prada Candy Gloss
Compoziție

Oferiți simțurilor dvs. o experiență gurmandă. Apa de toaletă pentru femei Prada Candy Gloss ascunde tonuri delicioase și absolut irezistibile. Mai ales dacă vă plac delicatesele dulci.

  • parfum floral
  • parfum de fructe
  • parfum dulce
  • pentru femei spontane, care nu se tem să înoate împotriva curentului
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, CITRONELLOL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 80% VOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cires, cassis
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal, piersica, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, benzoin, mosc, heliotrop, migdale
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Candy Gloss