Treci la conținutul principal

PMD Beauty

PMD Beauty

Brandul american PMD Beauty oferă aparate inteligente pentru curățarea tenului, iar dvs. vă veți putea răsfăța cu proceduri cosmetice eficiente, în confortul de acasă. Simplu și sigur.

Motto-ul PMD Beauty este #BrilliantConfidence, adică o siguranță de sine debordantă. Compania pune pe primul loc mulțumirea clienților cu propria persoană. După cum declară Sam Alexander, director general PMD Beauty – „Credem că brandul nostru ajută fiecare client să se iubească pe sine, așa cum e”. Cine este mulțumit de propriul ten, poate deveni mulțumit de aspectul său în general.

Echipa de specialiști PMD Beauty a inventat primul dispozitiv de mână pentru microdermabraziunea cutanată (îndepărtarea mecanică a celulelor cutanate moarte) la domiciliu. Discul său rotativ patentat și sistemul de aspirație în vid au revoluționat literalmente îngrijirea tenului la domiciliu.

Sfântul Graal al brandului este aparatul de curățare a tenului prin aspirare PMD Beauty Microderm Classic, care combate micile imperfecțiuni, lăsând tenul fin și perfect curat. Clientele din lumea întreagă adoră, de asemenea, aparatul original de mărit buzele PMD Beauty Kiss, cu tehnologie patentată de vid pulsatil, primul aparat anti-aging pentru buze

întregul text ascundeți textul