PhytoColor Sensitive Culoare permanenta pentru par

Phyto Color Sensitive Culoare permanenta pentru par
Phyto Color Sensitive Culoare permanenta pentru par

Cod: PTO1585 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Phyto Color Sensitive
Caracteristici

Vopseaua de păr Phyto Color Sensitive conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic.

Caracteristici:

  • culoare intensă și rezistentă
  • acoperă firele albe
  • culoarea rămâne mult timp frumoasă și bogată

Ingrediente:

  • fără amoniac

Cum se utilizează:
Se urmează instrucțiunile din pachet.

Caracteristici

Utilizare
Vopsirea părului la domiciliu

Despre brand Phyto

Phyto este un brand de cosmetice, fondat in 1967 de catre stilistul si vizionarul francez - Patrick Alès. Dezgustat de faptul ca majoritatea produselor de ingrijire sunt pline de chimicale ce pot afecta sanatatea noastra, acesta a decis sa aduca pe piata propriile sale cosmetice.

Astfel, Phyto se mandreste cu faptul ca produsele sale contin 95% ingrediente naturale. In prezent, pentru fabricarea lor se folosesc aproximativ 500 de extrase din diferite tipuri de plante, arbusti si arbori. Din convingerea ca cele mai bune sunt materiile prime neprelucrate, Phyto prefera sa-si cultive propriile ingrediente.

Phyto a reusit sa dezvolte produse, care combat eficient alopecia. Dar oferta de produse este extinsa pentru a include si cosmetice pentru persoanele care sufera de matreata, scalp sensibil, iritat sau gras. Merita o mentiune, preparatele speciale pentru ingrijirea pielii si corpului (creme de noapte, geluri si seruri pentru vergeturi sau celulita ...), cat si produsele pentru machiaj.

Cosmeticele Phyto nu au fost testate pe animale, iar in compozitia lor nu se gaseste niciun ingredient de origine animala, cu exceptia unor ingrediente ca oua, miere si ceara de albine. De asemenea, au fost trecute printr-o testare clinica riguroasa, efectuate in laboratoare de specialitate.

Marca Phyto se adreseaza tuturor persoanelor care se confrunta cu probleme, precum caderea parului, unghii casante, etc., si care nu ezita sa plateasca putin mai mult pentru o calitate garantata.

Rating Phyto Color Sensitive