PhilipsSatinelle Essential BRE225/00 epilator

2×
Philips Satinelle Essential BRE225/00 epilator
Philips Satinelle Essential BRE225/00 epilator
BRE225/00
147RON

147,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI02184 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips Satinelle Essential BRE225/00
Caracteristici

Oferiți-vă tot anul senzația picioarelor netede și depilate, pe care le puteți arăta oricând doriți. Epilatorul Philips Satinelle Essential BRE225/00 înlătură din rădăcină firele de păr de cel puțin 0,5 mm, în deplină siguranță, lăsând pielea netedă și catifelată.

Caracteristici:

  • epilatorul smulge firele de peste 0,5 mm
  • lasă pielea fină, săptămâni în șir
  • mâner ergonomic, pentru o manevrare fără probleme
  • cap de epilare lavabil, pentru curățare ușoară
  • design elegant și feminin

Parametri tehnici:

  • 2 setări de viteză, pentru a îndepărta firele mai subțiri și mai groase
  • sistem de pensete fine cu disc, cu putere de 15 V
  • cap de epilare detașabil, lavabil sub jet de apă
  • conține o periuță de curățare
  • utilizare cu cablu

Mod de utilizare:
Porniți epilatorul înainte de a-l plasa pe zona de epilat. Ghidați epilatorul contra direcției de creștere a părului, la un unghi de 90°C. Curățați regulat capul de epilare.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Satinelle Essential BRE225/001