Philips Nose Trimmer NT5180/15trimmer pentru nas

2×
Philips Nose Trimmer NT5180/15 trimmer pentru nas
Philips Nose Trimmer NT5180/15 trimmer pentru nas
+ husă de transport și set de manichiură
109RON

Cod: PHI0849 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 06.07.2020
Ridicare personală
sâmbătă 04.07.2020

Descrierea produsului Philips Nose Trimmer NT5180/15
Caracteristici

Părul nedorit din nas, din urechi și de la sprâncene nu mai prezintă o problemă. Aparatul de tuns Philips Nose Trimmer NT5180/15 permite o îngrijire confortabilă și eficientă a aspectului exterior. Trimmerul înlătură părul nedorit, fără smulgere, iar capul subțire este conceput la un unghi perfect pentru a ajunge ușor oriunde este necesar.

Tehnologia ProtecTube previne zgârieturile și tăieturile, prin protejarea lamei cu o apărătoare din folie ultra subțire, cu vârfuri rotunjite. În plus, trimmerul este complet lavabil și poate fi utilizat la duș. Mânerul moale și cauciucat asigură cea mai bună prindere, chiar dacă aveți mâinile ude.

Caracteristici:

 • tunde părul nedorit, rapid și precis, fără smulgere sau zgâriere
 • înlătură părul nedorit din nas și din urechi
 • tunde uniform, de-a lungul liniei sprâncenelor
 • complet lavabil, poate fi folosit și la duș
 • confortabil de ținut în mână și ușor de controlat
 • ușor de întreținut, fără a necesita lubrifiere

Accesorii:

 • 2 piepteni pentru sprâncene (3 mm și 5 mm) 
 • capac protector
 • carcasă de transport
 • set pentru manichiură

Specificații tehnice:

 • tehnologia ProtecTube - elimină smulgerea, zgârieturile și tăieturile neplăcute
 • lățimea de angajare a trimmerului pentru nas: 21 mm
 • posibilitatea de a seta 3 lungimi diferite
 • lame din oțel inoxidabil
 • mâner moale cauciucat
 • 100 % etanș
 • alimentare cu baterii AA

Mod de utilizare:
→ Tunderea părului din nas: Porniți aparatul și introduceți capul de tundere în nară (până la o adâncime maximă de 0,5 cm). Rotiți încet capul de tundere în orificiu, pentru a îndepărta tot părul nedorit.

→ Tunderea părului din urechi: Porniți aparatul și deplasați încet capul de tundere, de-a lungul marginii urechii. Apoi introduceți capul de tundere în canalul urechii, până la adâncimea maximă de 0,5 cm, și rotiți-l încet.

→ Toaletarea sprâncenelor: Mai întâi, pieptănați sprâncenele în sensul de creștere. Alegeți pieptenele scurt sau lung, în funcție de lungimea dorită pentru sprâncene, și inserați-l pe capul de tuns. Apoi, glisați trimmerul pornit peste sprâncene, dinspre marginile exterioare până la rădăcina nasului.

După fiecare utilizare, clătiți trimmerul sub jet de apă fierbinte și lăsați-l să se usuce complet.

Caracteristici

Tipul de alimentare
baterie

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Nose Trimmer NT5180/15