Philips Hair Clipper HC3510/15 masina de tuns pentru barba si par

3×
Philips Hair Clipper  HC3510/15 masina de tuns pentru barba si par
Philips Hair Clipper  HC3510/15 masina de tuns pentru barba si par
Livrare gratuită
HC3510/15
100RON

100,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI01646 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips Hair Clipper HC3510/15
Caracteristici

Aparatul de tuns părul și barba Philips Hair Clipper HC3510/15 vă asigură o tundere ușoară și uniformă, cu un rezultat perfect. Este dotat cu tehnologia Trim-n-Flow, cu un pieptene inovator, conceput pentru a preveni blocarea părului în aparatul de tuns. Astfel, vă puteți tunde părul fără întrerupere, cu o mișcare continuă, până la sfârșit.

Aparatul de tuns este ușor de utilizat și dispune de 13 setări blocabile ale lungimii – de la 0,5 la 23 mm. Depinde doar de dvs. ce lungime de păr alegeți.

Caracteristici:

 • creează o tunsoare perfectă, cu lungimea de păr solicitată
 • previne blocarea părului în interiorul aparatului
 • lame cu eliberare rapidă, pentru o curățare ușoară
 • zero întreținere, nu necesită lubrifiere
 • ușor de manevrat

Specificații tehnice:

 • lame din oțel inoxidabil cu tăiș dublu, pentru o tundere de două ori mai rapidă
 • lame de oțel cu autoascuțire și o durată de viață incredibilă – și după 5 ani rade la fel ca în prima zi
 • tehnologie Trim-n-Flow, pentru tundere continuă – pieptenele inovator previne blocarea părului în aparatul de tuns
 • 13 setări de lungime blocabile – de la 0,5 la 23 mm
 • mâner ergonomic, pentru manevrare ușoară
 • cablu de alimentare cu lungimea de 1,8 m

Accesorii:

 • pieptene pentru barbă
 • pieptene reglabil
 • perie de curățare

Mod de utilizare:
Instrucțiunile de utilizare sunt disponibile AICI.

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Hair Clipper HC3510/153