Set de lumânări

Ai ales
  • Set
Filtru
Interval de prețuri

la

Categoria parfumurilor de interior
Cadouri și oferte speciale

Setul de lumânări parfumate vă parfumează fiecare zi cu o nouă aromă! Ce preferați astăzi - o aromă picantă, una fresh - sau, poate, o cascadă de flori îmbătătoare? Alegeți-vă lumânarea în funcție de dispoziția de moment sau de atmosfera pe care doriți să o creați! Indiferent dacă plănuiți o seară romantică la lumina lumânărilor sau doar căutați darul perfect, din oferta noastră de seturi de lumânări ambalate cadou veți face cu siguranță alegerea ideală.

Ce fel de ambalare cadou pentru lumânări găsiți la noi?

Un cadou parfumat pentru fiecare

La o aniversare sau sub bradul de Crăciun, un set de lumânări cadou are întotdeauna succes! Un set de lumânări este un cadou practic, potrivit pentru oricine. Servește drept accesoriu decorativ de interior, pe care, în plus, îl și parfumează. Și nu ofensează niciodată!

Alegeți din oferta noastră un set de lumânări parfumate Yankee Candle, Maison Berger Paris sau Teatro Fragranze, cu care creați un ambient romantic pentru o cină în doi, o atmosferă liniștitoare pentru o ședință de yoga sau o senzație de confort, la o întâlnire cu prietenii.