Parfums De MarlyLayton Royal Essence set cadou unisex

Parfums De Marly Layton Royal Essence set cadou unisex
Parfums De Marly Layton Royal Essence set cadou unisex

Cod: PDM00412 | Acest produs este momentan indisponibil

parfum reincarcabil 10 ml + parfum rezerva 2 x 10 ml

Descriere Parfums De Marly Layton Royal Essence
Compoziție

Caracteristici:

  • conține o miniatură de parfum
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • unisex – pentru bărbați și femei

Setul conține:

  • parfum reincarcabil 10 ml
  • parfum rezerva 2 x 10 ml

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, aroma de mandarine si portocale, mar, lavanda
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
geranium, iasomie, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piper, lemn de santal, lemn de guaiac, cardamom, vanilie, patchouli
Grupe de parfumuri
orientale, florale
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Layton Royal Essence