Paco Rabanne Invictus after shave pentru bărbați

2×
Paco Rabanne Invictus after shave pentru bărbați
Paco Rabanne Invictus after shave pentru bărbați
100 ml
179RON

179RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PAR0524 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 08.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Paco Rabanne Invictus
Compoziție

Descoperiți loțiunea after shave Paco Rabanne Invictus, care completează perfect parfumul din aceași gamă! Parfumează delicat pielea cu note proaspete și senzuale, elimină iritațiile și roșeața de după ras și oferă o senzație de confort instantă, de lungă durată.

Caracteristici:

  • aromă proaspătă și senzuală
  • parfumează delicat
  • efect calmant
  • combate iritațiile și roșeața de după ras
  • oferă o senzație de confort de lungă durată

Aplicare:
Aplicați după ras. Urmăriți instrucțiunile incluse.

Compoziție

Consistență
apă

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Invictus2